Over mijn bankje

Bankje Boschoord Bos Boijl
Bankje Boschoord Bos Boijl

Iris' Bankje

Een paar jaar geleden ben ik neergestreken op een bankje in Boijl. Ik vind hier de rust van de omgeving en meer tijd om te schrijven, mijn passie.

Ik hou van het leven en schrijf graag over mijn ontwikkeling.

 

Inmiddels ben ik een aantal jaren thuis omdat ik besloot meer tijd te nemen om mezelf te ontdekken en van jeugdtrauma’s te herstellen. Hierdoor breng ik letterlijk veel tijd door op de bank. En dat komt voor mijn wens goed uit.

 

Op dit bankje schrijf ik waar ik me in mijn leven mee bezig houdt. Inmiddels schrijf ik veelal over mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik wil graag mijn ervaringen met je delen t.a.v levenslessen, emoties en schitteringen.

 

Ik hoop dat jij wat hebt aan de bankjes die ik in het leven heb geroepen. Dat je vanaf de bank kunt lezen over mijn leven en soms kunt denken 'he dat ben ik'. Of bedankt, nu weet ik 'ik ben niet gek'.

 


bankje nabij Vledder

Het bankje

Ik zie het bankje als een fijne inspiratieplek, ontmoetingsplek, een plek om even alleen te zijn. Ik hou van bankjes in de natuur en daarom heb ik deze als naam en foto gekozen. Bankjes nodigen me uit tot fantaseren, denken, een momentje van rust. Bankjes nodigen me uit tot het verhaal van mijn leven te vertellen, met jou te delen. Alles wat ik beleef, wat ik zie met mijn ogen, mijn hart, mijn weten en mijn verstand, schrijf ik voor je op.

 

 

Heel graag wil ik leren, me ontwikkelen op het schrijvers vlak. Ik nodig je daarom ook vooral uit je eerlijke feedback op mijn blogs en verhalen via deze site met me te delen. ( Een mailtje sturen naar irisbankje@gmail.com mag ook)


bankje nabij Vledder