· 

Wasdom

Even een kaartje trekken denk ik als ik met mijn wijntje in de kamer sta te dansen terwijl mijn gedoneerde nachoschotel lekker in de oven staat te pruttelen. Ik voel me namelijk ineens blij over de komst van januari. Dat voelt als een goede maand en eentje waarin ik naar Zweden ga. Letterlijk of figuurlijk, dat maakt niet uit. Zweden symboliseert voor mij gewoon de zachte en vrije energie waarin ik wil leven.

 

Een kaartje over Wasdom, als dat geen toeval is. 'zelfs de eenvoudigste overweging van je leven stuurt je energie en opent je voor je hogere bewustzijn en hogere doel.' Laat dat even een mooie opsteker zijn. Ik wil een leven vol zachtheid, vrijheid en verbinding en daar concentreer ik me dus vanavond maar even op.

Gister nog had ik alles opgegeven. Ik had er geen geloof meer in. Ik ben maar gewoon in bed blijven liggen. Ik weet het, niet het handigste om te doen nu ik net zo lekker in het ritme sta. Maar ik zie niet snel genoeg resultaat en zag het gewoon even niet gebeuren dat ik ooit nog in het leven sta waarin ik zo graag zou willen zijn. Eentje van overvloed, verbinding, wijsheid, liefde, vreugde en met bestemming. Ik zie gewoon teveel twijfel en angst en te weinig resultaat in de buitenwereld.

 

Gelukkig weet ik dat na deprimerende dagen en dipjes vaak ook weer vreugdevolle vuren volgen en vanavond is dus die avond.

Volgens de kaart moet ik vooral niet met mijn menselijke geest kijken en me laten vertellen dat ik vast zit. Aha, nou fijn dat dat idee na gisteren alweer is gegaan.

Hoe mooi bewijs is het dat ik met het trekken van zo'n kaartje communiceer met het universum.

Na een heerlijke wandeling, zweedse woorden op de mail, een vrij gevoel voor het nieuwe jaar, heb ik er weer helemaal geloof en hoop in. Het kan gewoon nog. Ik kan gaan staan voor een leven dat ik meer waard vind.

EN hoe precies dat moet komen? Ja, laat dat maar niet over aan mijn menselijke geest, maar aan de wasdom.

Reactie schrijven

Commentaren: 0