· 

Verfrissend

Een frisse wind blaast langs me heen. Eentje die ik ken van lang geleden. Een gevoel van vrijheid, rust, mogelijkheden en reislust. Het is heerlijk om een keer weer te voelen dat ik echt leef en vakantie mag gaan houden. Een leuke verrassing ook, want een paar weken geleden was het alleen nog maar spannend. Maar nu heb ik ook echt zin!

 

Van de week fietste ik door de omgeving en ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik mezelf niet eerder weer een keer een echte vakantie heb gegund.

Steeds opgesloten in hetzelfde ritme, met dezelfde vragen en steeds opnieuw andere gedragspatronen die me uit mijn kracht halen.

Het voelt goed om ook weer een keer mee te doen, om iets te gaan halen, te gaan ontdekken. Ik geniet vooraf. Het is al een beetje vakantie.

En ook al is het avontuur na zo'n lange tijd ook weer retespannend, het doet me nu al goed om in gedachten eventjes weg te zijn. Zelfs met alle spannende dingen die nu al op mijn pad komen, voel ik me een beetje vrijer dan zonder dit avontuur.

 

Mijn harte land, ik ga niet zomaar ergens heen. Al vele jaren eerder sloot ik er vriendschap mee. Stilte, sereniteit, vriendelijkheid en adem, daar ruikt het land naar. Daar zweef en zwem ik graag in.

Ik verheug me op de ontmoetingen, op een duik in het meer, op de rust en de tijd met mezelf, op een avontuurlijke ontdekkingstocht met een muziekje op de achtergrond. Lekker cultuur snuiven en een beetje wandelen in de zon.

Zweden, here i come! 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Jelly (dinsdag, 20 juni 2023 18:46)

  Geniet ervan Iris! Een goede reis en een fijne tijd in Zweden.

 • #2

  Siona (dinsdag, 20 juni 2023 21:47)

  Heel veel genieten daar.
  Veel plezier