· 

Manifesteerdrang

Aanroepen, uitspreken, geloven. Alles wat je wilt is te bereiken als je maar de juiste gedachtes en overtuigingen hanteert. Als je positief denkt, dan trek je het aan. Bovendien kun je in het universum vragen om alles wat je nodig hebt.

 

Ik heb het gevoel te falen iedere keer als ik dit lees. Want ik heb mijn droomleven nog verre van bereikt. En dat ligt dus volgens dit geloof, precies, aan mijzelf.

Overal heb je tegenwoordig lezingen, cursussen en de mogelijkheid tot coaching voor dit fenomeen. Over het zelf creëren van je eigen droombaan of leven. Geld kun je naar je toetrekken met de juiste overtuigingen, klanten, die droombaan. Alles kan als je maar de juiste overtuiging hanteert.

Ik geloof erin. Het is fijn te weten dat je je leven zelf in de hand hebt en dat als je niet gelukkig bent, dat je daar wat aan kunt doen. Het geeft een gevoel van hoop en mogelijkheden, van controle, misschien wel van macht.

Maar tegelijkertijd slaat het gevoel van machteloosheid juist toe en soms vind ik het stom, omdat ik me niet meer over mag lijken te geven aan de dag, aan het lot, aan het nu. Want het moet goed.

Er is altijd werk aan de winkel, want negatieve overtuigingen moeten omgezet worden in positieve en ik mag niet meer klagen, want ik heb het altijd zelf in de hand.

 

Ik heb de drang te manifesteren. Ik wil creëren, mijn ideeën de wereld in slingeren. Maar ik heb soms geen idee welke overtuigingen knellen en waarom ik nog niet geslaagd ben in het creëren van mijn ideale leven. En soms heb ik gewoon geen zin om daar aan te werken, aan al die onderliggende redenen te vinden en wil ik gewoon even klagen dat het er nog niet kan zijn.

Maar het komt, daar geloof ik in, al begint het klein. En ik wil mee in dat al dat manifesteren er toch kan zijn.

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    ej (zondag, 04 december 2022 21:30)

    Maktub....heb vertrouwen in het universum dat het geschreven staat dat jij het pad zult gaan wat voor jou bestemd is...have faith my beloved friend

    Je vriend