· 

Landen in je Lijf

Niet alleen mijn therapiesessie, ook de online workshop die ik die avond volg, gaat onder andere over Landen in je Lijf.

Met controle houden en zorgen maken, zit ik de laatste tijd met name in mijn hoofd. 

Ik vergeet daarbij de energie die mijn lichaam vrij kan maken voor het leuke en voor waar het zonder mijn hoofd stromen wil.

En dus begin ik dankzij de workshop de 13 hoofdgewrichten volgens de Maya's zorgvuldig te bewegen. en ik merk meteen hoe de enegie weer door me heen stroomt. Hoe ik zin krijg om te creeëren, zin om te ontwaken, zin om te 'zijn'

 

Met mijn dagelijkse yoga sessies merk ik vaak al hoe fijn het is een afwisseling te hebben van hoofd en lijfactiviteiten. Toch ben ik vaak verbaasd over hoe verassend goed ik in staat lijk te zijn tijdens het bewegen opnieuw veel te denken. Zo neem ik zorgen en stress soms gewoon mee in de bewegingsactiviteit.

 

Het is daarom extra belangrijk even heel bewust en zorgvuldig zo alle gewrichten te bewegen en wat vaker te voelen hoe het is in mijn lijf, zonder bemoeienis van het brein.  En dat doe ik dus op deze dag.

En dat werpt zo zijn vruchten af.

Zo ontvang ik meer energie en kan ik beter luisteren en leven naar mijn gevoel. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0