· 

Garantie

Toen ik de laatste keer over mijn gevoelens schreef, werd ik daar rustig van. En vorige week toen ik voor het slapen gaan, ging mediteren, viel ik daarvan lekker in slaap.

Maar de laatste dagen werkt het gewoon niet zoals ik wil of van mezelf ben gewend. Wat ik ook probeer van meditatie, ademen, van me afschrijven, afleiding zoeken, het resultaat blijft: ik blijf in gevecht en ik slaap slecht.

 

En niet alleen dat vind ik vervelend, maar het feit dat ik in het leven nergens garantie voor heb. Waarom werkt wat de ene keer werkt, de andere keer zo slecht? Daar kan ik met mijn controle achtige brein af en toe niet zo goed tegen.

Ik wil gewoon dat als iets werkt, dat het blijft werken, want ja dat vind ik nou eenmaal veilig.

 

Maar ja, ik weet dat het leven geen garanties kent en daarom gooi ik vandaag maar gewoon alle trucjes over boord en accepteer ik maar gewoon even wie ik ben. en dat werkt eigenlijk het best. Vandaag althans;-)

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Imma (donderdag, 17 maart 2022 09:39)

  Ook al zijn het kleine stapjes je bent goed.
  Je bent goed in schrijven heel creatief ook.
  Er zijn genoeg positieve talenten die jij beschikt.

  Net als de zon die weer zal schijnen na de regen.