· 

Vrouwenpower

Speciaal voor alle vrouwen die ik onlangs heb gesproken en deze kracht nog niet in zichzelf hebben herkend.

De laatste tijd ontdek ik ze steeds vaker om me heen. Ware vrouwenkrachten. Lang geleden was ik er één mee, maar ik verloor ze door trauma's en gedachten en ideeën van de maatschappij. Net als de meeste vrouwen om mij heen.

Het is geen vrouwenpower die gaat over uiterlijkheid. Over heel hard kunnen werken en vreselijk dapper zijn. Maar over juist heel gevoelig en intuïtief in het leven staan. Over vrouwen die logica op essentiële momenten in het leven laten varen.

 

In steeds meer gesprekken herken ik de vrouwenpower die uit de schaduw lijkt te herrijzen. 

De mensen die praten vanuit hun ware ik. De vrouwen die met hun ziel hun oor te luisteren leggen.

Bij hen hoef ik weinig uit te leggen. Zij komen niet met zeeën van maatschappelijke regels en gedachten als ik iets vertel. Maar zij komen met hun ware vrouwenkrachten. Met een zachte stem en weinig woorden, zeggen zij precies waar het op staat en waar het in dit stuk van het leven over gaat.

 

Bij velen van hen merk ik op dat de woorden per ongeluk vallen. Niet met de kracht van hun eigen intuïtie bekend. Ze denken dat het toeval in hen de kern heeft geraakt, maar niets is minder waar.

Een oerrijke intuïtie komt uit hen heel eventjes naar boven en haar waarde is nog niet beseft.

 

Een simpel woord, een optie, een gedachte. Precies het thema van de dag wordt geraakt. Hetgeen waarmee ik worstel, het antwoord op mijn vraag. 

Wanneer ik iets zeg of vertel, of soms zelfs zonder dat te doen.

Dan is er ineens een woord of een zin waarmee ze me precies vertellen wat ik moet doen. Of ze vatten de kern in 1 zin samen. Hun oren horen uit de vele woorden, wat het hart ze vertelt.

Ze zijn geen doktoren, geen psychologen. Hun antwoorden komen uit een hogere waarheid van de ziel, uit hen zelf.

 

Opgelucht haal ik dan adem, want hun antwoord treft precies mijn hart. De ogenschijnlijke toevallige woorden bezitten een grote schat. Ook ben ik altijd een beetje verbaasd en verrast. Dat zij uit die war van woorden en emoties die ware boodschap halen.

Zonder het te beseffen, helpen ze mij met hun vrouwenkracht.

 

Het is een kunst om dit vrouwelijke weten te herkennen om je heen. Maar let maar eens op, dan herken je er meer dan één. Simpele, toevallige woorden of zinnen. zij hebben precies gehoord wat je verteld. 

 

Wanneer je weet dat niets voor niets is, woorden en thema's nooit zomaar toevalligheden zijn. dan ga je deze vrouwenkrachten om je heen herkennen. En vergeet daar je eigen heksenkracht niet bij.

Leer te letten op de woorden van de oeroude intuïtie en we zullen straks in een wereld van vrouwenpower ondergedompeld zijn. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0